Alt klart for støping av plate!

Her kommer en lite oppdatering på hva som har skjedd på tomta den siste uka. Det er fortsatt bra med tid før huset blir produsert og kommer til Steinkjer, så det ser ut som alt er under kontroll i forhold til det.

 

IMG_4801

Støping av ringmur. Foto: Arild Busch, Trøndelag Mur og Bygg

Ringmuren på huset ble støpt på mandag. Jeg skulle gjerne vært tilstede og fått med meg det, men hadde min første arbeidsdag hos SpareBank1 SMN og kunne ikke ta turen oppover. Men vi fikk oppdatering underveis av Trøndelag Mur og Bygg.

Første arbeidsdag!

Første arbeidsdag!

Etter støping av ringmuren, er det blitt fyllt opp med masse, samt at rørleggerne har fått lagt opp rørsystemet som må til før støping av plata.

Anleggsområde

Anleggsområde

Vaskerom og bad

Vaskerom og bad

Garasjen

Garasjen

Midt Norsk VVS, rørlegger

Midt Norsk VVS, rørlegger

Etter helga skal det isoleres før rørsystemet for vannbåren varme legges og plata støpes, iallefall etter det jeg har forstått 🙂 Det blir ikke så mye tekst, enda. Men det er vel uansett bildene som er det interessante å følge med på.

Planleggingen av det innvendige fortsetter. Vi har fortsatt mye å ta tak i før alt er på plass. Nå kommer det til å dreie seg om bad/ kjøkken og ovn/peis 🙂

Fortsatt god helg!

Anders

 

 

Comments are closed.