Det jobbes videre!

Uka er i ferd med og avsluttes, og ei ny begivenhetsrik uke er underveis. På mandag starter jeg jobben som finansrådgiver i Sparebank 1 SMN. Dette blir spennende og noe helt nytt. Jeg skal for alvor starte et A4 liv med jobb, familie og ikke minst HUSBYGGING:-)

 

10508011_945793698788463_991298388_n

 

Iløpet av den siste uka har tomta utviklet seg videre. Ringmuren fra Jackon er iferd med å komme opp, og vi begynner å se hvordan huset kommer til å fortone seg på tomta.

 

image1

 

image2

 

På lørdag tok vi oss en tur til Trondheim for å få litt tips og inspirasjon til fliser på bad. Vi fikk en nyttig dag der vi fant våre favoritter. Så får vi se hvordan det hele ender til slutt.

 

IMG_4773

 

IMG_4771

Når det gjelder huset, så har vi fått opplyst at det vil bli produsert på fabrikken i Overhalla i uke 21, fra 18. til 20. mai. Det vil si at huset nok vil bli satt opp på tomta i slutten av mai/ starten på juni. Vi har et håp om å ta turen oppover til Overhalla for å følge prosessen når huset bygges på fabrikken.

Ellers har den siste uka gått med til vårlige sysler. På tirsdag gjorde jeg unna siste skitur for sesongen. Jeg tok med meg Andreas Stjernen til Åre for å teste skiformen på alpinski. Vi fikk en fin dag med fantastiske forhold i bakken, nesten helt alene. Etter det har jeg fått ordnet med sommerdekk på bilene, takket være Holbergs Auto:-)

 

IMG_4763

 

Vi er fortsatt tidlig i prosessen, men det går fremover. Vi gleder oss til fortsettelsen:-)

Anders

Comments are closed.