Velkommen til vår byggeblogg

Jeg sliter litt med å kalle det for en blogg, og iallefall å kalle meg selv for en blogger. Derfor velger jeg heller å kalle det for hjemmesiden vår under oppføringen av drømmehuset på Lø, Steinkjer.

Under Om Huset kan dere lese mer om prosessen rundt valget av hus og leverandør og litt om hvordan vi har tenkt i forhold til prosjektet.

På denne siden kommer det hyppige oppdateringer underveis, både gjennom instagrambilder og «blogginnlegg». Vi vil dele små og store øyeblikk etterhvert som de kommer og håper hjemmesiden kan være en inspirasjon til andre som er i samme situasjon som oss.

Vi har til nå vært gjennom en lang periode med ulike leverandører, tegninger, løsninger osv., men valget falt altså til slutt på Overhalla Hus og Trøndelag Mur og Bygg. Sammen med disse og Byggmakker Gipling gleder vi oss til veien videre. Så langt kjenner vi at valget vi har gjort er riktig. Vi får god oppfølging av leverandør og entreprenør og alt virker til å være under god kontroll. Vi har aldri vært med på dette før og er selvfølgelig spent på hvordan prosessen blir, men med dyktige folk på laget, føler vi oss trygge på at dette blir en fin opplevelse.

Her kommer det noen bilder av den fine tomta vi har og huset som etterhvert kommer opp i Tranebærvegen 12:

Det første bilde jeg tok fra tomta, våren 2012

Det første bilde jeg tok fra tomta, våren 2012

Tomta sett fra byen en sommerkveld 2014

Byggefeltet sett fra byen en sommerkveld 2014

En tidlig morgen, mars 2015

En tidlig morgen, mars 2015

Planleggingsmøte med Overhalla Hus og Trøndelag Mur og Bygg

Planleggingsmøte

Sånn skal det etterhvert bli

Sånn skal det etterhvert bli:-)

Vi ser med spenning på veien videre og gleder oss. Dere er velkomne til å følge oss på veien mot drømmehuset.

Anders

 

Comments are closed.