Det nærmer seg at huset kommer!

Nå skjer det saker og ting forholdsvis raskt oppe på Lø. De siste ukene er gått med til støping av ringmur, gulv, garasje osv. Dette begynner virkelig å ta form nå. Det er med stor spenning vi kjører innom tomta en gang om dagen for å se hva som er gjort, og vi ser endringer for hver gang vi er der.

Her kommer det noen bilder fra det som har skjedd i Tranebærvegen 12 de siste dagene

11208512_965838116773874_332644923_n

 

IMG_4842

Gulvet i huset ferdigstøpt, tidlig i forrige uke

 

 

IMG_4854

Overhallahus og Trøndelag Mur og Bygg igang med garasjen

 

image11

Garasjen tar form

 

image3

Gulvet på huset ferdigstøpt

 

 

image4

Fortsatt et stykke arbeid som står igjen…:-)

 

Etter planen skal drømmehuset produseres i Overhalla iløpet av neste uke. Planen er at vi skal dit å følge den spennende prosessen neste tirsdag. Dette er noe vi gleder oss veldig til å ta del i. Det skal bli interessant å se sitt eget hus bli lagd på fabrikken. Iløpet av tre- fire dager skal huset være ferdigprodusert og klart for å fraktes til Steinkjer. Dato for dette er vel ikke helt spikret enda, men en ting er sikkert, det kommer til å skje mye på tomta de nærmeste ukene. Vi gleder oss, men er samtidig veldig spent på å se huset «på ordntlig».

På fredag går turen til Trondheim for en ny inspirasjonsrunde, med fokus på innvendig trapp og flis. Det gjenstår fortsatt mange valg, så her er det bare henge i.

Følg oss videre i prosessen

Ingrid og Anders

 

 

 

 

 

Comments are closed.