Full aktivitet i huset

Nå er det vel på tide med en liten skriftlig oppdatering igjen. Til tross for avvikling av sommerferie, har det stort sett vært aktivitet i huset hver dag i hele sommer. Nå etter ferien har det vært fullt trykk og stor fremgang. Det er bare så vidt vi henger med.

IMG_5186

Nå jobbes det i første omgang med å ferdigstille andreetasjen og utvendig. Idag har taket blitt malt, samt at den utvendige boden og bakveggen på terassen er kommet på plass. I morgen starter jobben med å male de innvendige veggene i andreetasjen.

IMG_5218

IMG_5257

Ellers begynner badet i samme etasje å ta form. Litexplatene på veggen er på plass, og det nærmer seg flislegging. Skittentøysjakta ned til vaskerommet er også kommet på plass. Utvendig har murerne kommet langt med murpussen rundt utstikket foran på huset og på garasjeveggene.

IMG_5216

IMG_5260
IMG_5253

Fliser, gulv, kjøkken, trapp osv er nå bestemt og bestilt, altså mange utfordrende valg er unnagjort. Vi er fortsatt veldig fornøyd med prosessen og ser frem til noen spennende måneder fremover. Snart står drømmehuset ferdig.

Vi gleder oss

Ingrid og Anders

Comments are closed.